Bratislavské zberateľské dni 2017

Bratislavské zberateľské dni patria medzi najdôležitejšie podujatie svojho druhu na Slovenku, zamerané na oblasti akými sú numizmatika, notafília, filatelia, filokartia ale aj ďalšie iné záľuby akými je zbieranie minerálov, rôznych drobných starožitností, postavičiek z kinder vajíčok a mnoho iného.

Je to jedinečná možnosť kde sa na jednom mieste stretne vysoká koncentrácia zberateľov a predajcov nie len zo Slovenska ale z celého sveta. Je veľmi jednoduché doplniť svoje zbierky o chýbajúce pamätné 2 euro mince, strieborné či zlaté mince, historické mince, bankovky, poštové známky či pohľadnice. A nové kúsky treba samozrejme aj vhodne uskladniť, aby zberatelia predchádzali ich znehodnoteniu.

Preto na veľtrhu nesmú chýbať aj poprední výrobcovia zberateľských potrieb ako je napríklad aj spoločnosť Leuchtturm, ktorú ako spoločnosť Nunofia s.r.o. zastupuje na Slovensku už od roku 2007.

Je veľmi pozitívne, že každý rok sa úroveň aj návštevnosť veľtrhu zvyšuje, čo prispieva k jeho rastúcej prestíži. Rok 2016 bol veľmi úspešný aj z pohľadu nás ako vystavovateľa, kedy sme po prvý krát vystupovali oficiálne pod hlavičkou spoločnosti Leuchtturm a ponúkali široký sortiment zberateľských potrieb, ktoré sa tradične vďaka ich kvalite tešili vysokému záujmu.

Na veľtrhu sa už niekoľko rokov koná aj zberateľská aukcia pod záštitou Slovenskej numizmatickej spoločnosti.

Už teraz sa tešíme na stretnutie so všetkými zberateľmi na 14. ročníku  Bratislavských zberateľských dní, ktorý sa bude konať v termíne 2-3.6.2017.

Pokiaľ ste veľtrh zatiaľ nenavštívili, určite si nenechajte túto príležitosť v roku 2017 újsť.

Tešíme sa na stretnutie s vami a nižšie pripájame niekoľko obrázkov nášho predajného stánku, ktorý sme v roku 2016 opäť rozšírili.

Tím Nunofi

 

 

 

 

 

 

 

 

Nájdete nás na Facebooku