Doprava

Prehľad možných spôsobov doručenia zásielok a ich ceny pre Slovenskú republiku:

Kuriér IN TIME 4.55 €
Zásielky prostredníctvom kuriéra IN TIME sú kumulované a expedované v pracovné dni v pondelok, v stredu a v piatok. Tento spôsob je možné použiť pri balíkových zásielkach do 10 kg a hodnoty do 2500 €. Napr. v prípade objednávky zberateľských potrieb, mincí, bankoviek, poštových známok prípadne ich kombinácií a iných cenín. Zásielka je poistená na 100% hodnoty. Doručenie dodávky je uskutočnené do 24 hodín od odovzdania tovaru prepravcovi. Kuriér doručuje zásielky v pracovných dňoch (mimo víkendov a sviatkov) v priebehu dňa

Sledovanie zásielky IN TIME online


Slovenská pošta do 10 kg 3.95 €
Zásielky prostredníctvom Slovenskej pošty sú kumulované a expedované v pracovné dni v utorok, stredu a v piatok. Tento spôsob je určený na doručenie listových a balíkových zásielok do maximálnej hmotnosti 10 kg a do hodnoty 500 €. Tento spôsob je vhodný na doručenie všetkých zberateľských potrieb, bankoviek, mincí, poštových známok, prípadne ich kombinácií a iných cenín. Doručenie dodávky prostredníctvom Slovenskej pošty je zvyčajne uskutočnené do 2-3 pracovných dní od odovzdania tovaru prepravcovi.

Sledovanie zásielky Slovenskej pošty online


Osobný odber u predávajúceho 0.00 €
Osobný odber je možný výhradne až po zaevidovaní 100% úhrady sumy objednávky na účte predávajúceho, alebo hotovostnej platbe v pokladni predávajúceho. V prípade osobného odberu tovaru je spracovanie elektronickej objednávky variabilné, závisí to od množstva objednávok a poradia, ktoré sa v daný deň spracováva. Doba spracovania objednávky, preto kolísa od 1 hodiny do 72 hodín (počas pracovných dní). Treba preto počkať okrem potvrdenia objednávky aj na ďalší dodatočný email, v ktorom Vás budeme informovať o spracovaní vašej objednávky a jej dostupnosti na osobný odber. Objednávka bude pre Vás rezervovaná po dobu 7 dní, potom bude tovar vrátený späť do predaja.

 

 

Prehľad možných spôsobov platby a ich ceny:

Dobierkou 0.00 €
( platí objednávky do 400.00 € )
Platbu dobierkou môžete zvoliť v prípade doručenia zásielky Slovenskou poštou alebo kuriérom UPS a hotovostnou úhradou na Pošte prípadne do rúk kuriéra.

Prevodom z účtu 0.00 €
( platí pre objednávky od 15.00 € )
Platbu prevodom z vášho účtu na účet predávajúceho môžete zvoliť v prípade, že si prajete za tovar zaplatiť pred jeho odoslaním na vašu adresu. Tovar prosím uhraďte až po obdržaní faktúry od predávajúceho. Faktúra s údajmi na úhradu vám bude zaslaná na vašu e-mailovú adresu. Faktúry zasielame v pracovných dňoch Po-Pi v čase od 8.00 - 16.00. Nehraďte prosím objednávku pred tým, než vám bude zaslaná faktúra! Ďakujeme za pozorumenie.

Hotovostná platba 0.00 €
Tento spôsob je možné zvoliť pri osobnom odbere a hotovostnej platbe na prevádzke u predávajúceho. Osobný odber je potrebné vopred dohodnúť s predávajúcim.

Nájdete nás na Facebooku