Nunofi je eshop roku 2017

Nunofi.sk obhájilo titul a je eshopom roku 2017 v kategórii „Darčeky a zábava“.

Začiatkom roku 2017 nás veľmi príjemne prekvapila skutočnosť, že sme sa s internetovým obchodom Nunofi.sk neočakávane stali víťazom prestížnej súťaže kvality „Eshop roku 2016“. Súťaž je organizovaná portálom Heureka.sk, ktorý vyhodnocuje kvalitu služieb jednotlivých eshopov na základe získaných recenzií od skutočných a overených zákazníkov. Zisk tohto titulu nás veľmi potešil a motivoval k udržaniu si štandardu našich služieb.


Preto nás opäť veľmi potešilo , keď sme sa začiatkom roku 2018 dozvedeli, že sa nám titul podarilo obhájiť a Nunofi.sk sa tak po roku stal opäť víťazným eshopom roku 2017 v kategórii „Darčeky a zábava“.


Eshop Nunofi.sk nie je pre nás prácou ale skôr zábavou. Všetko čo robíme, robíme pre vás. Pre váš komfort a ľahšiu dostupnosť k zberateľským kúskom z celého sveta. Sami sme vášnivými zberateľmi a aj preto veľmi dobre vieme, čo každý zberateľ potrebuje. Neustále sa snažíme prichádzať s technickými vylepšeniami eshopu ale aj novým zaujímavým sortimentom, či akciami. Zlepšujeme spôsoby balenia a doručenia tovaru a zrýchľujeme vybavenie objednávok. Denne sa snažíme prinášať pre vás kvalitné služby a sme veľmi radi, že sa nám to darí o čom svedčí aj obhájený titul.


Čaká nás veľká výzva v podobe ďalších ročníkov súťaže a my by sme boli veľmi radi, aby sme vo veľkej konkurencii eshopov dokázali udržať krok a zachovali si vo vašich očiach vysokú úroveň kvality služieb.
Za vašu podporu vám ďakuje tím eshopu Nunofi
Vladislav Klajban
Tomáš Cimerman
Martin Vonderčík

Viac o súťaži si môžete prečítať: https://www.shoproku.sk/
Pozrite si celkové výsledky: https://www.shoproku.sk/vysledky

Nájdete nás na Facebooku