O nás

Založené roku 2007

"Človek neprestane pátrať, ak je poháňaný vášnivým záujmom"
Teilhard De Chardin

Dôvodom, prečo sme v roku 2007 pomohli na svet najväčšiemu a profesionálnemu slovenskému internetovému obchodu zameranému na numizmatiku, notafíliu a filatéliu, bola zberateľská vášeň. Vášeň, ktorá nás poháňa a obohacuje náš voľný čas. Vášeň, vďaka ktorej poznávame históriu a súčasnosť. Poďme po poriadku.

Zbieram, zbieraš, zbierame

Ako ostatní zberatelia, aj my sme potrebovali svoje zbierky chrániť, starať sa o ich hodnotu a rozširovať o nové zberateľské kúsky. V roku 2007 síce boli elektronické obchody na Internete samozrejmosťou ale oblasti zberateľstva ako numizmatika, notafília a filatélia boli v tomto smere takmer "nedotknuté". Nové mince, bankovky, albumy na mince, puzdra, lupy, váhy, lampy a veľa iných vecí sme boli nútení kupovať v zahraničí alebo z rôznych zdrojov, na ktoré sa nedalo vždy spoľahnúť.

Prišiel čas, kedy sme povedali dosť a aktívne sme hľadali možnosti, ako tento náš osobný problém vyriešiť. Keď sa nám to podarilo, rozhodli sme sa podeliť o tieto možnosti s ostatnými zberateľmi. Máme kontakty, skúsenosti, vieme čo zberatelia potrebujú, čo hľadajú, čo sa "nosí" vo svete. Dokážeme poradiť pri výbere, ponúknuť osvedčené pomôcky a prinášať zberateľské kúsky, o ktoré si radi rozšíria svoje zbierky. To nás presvedčilo a spustili sme prvý špecializovaný e-shop na zberateľstvo na Slovensku s názvom Nunofi.sk.

Začal beh na dlhú trať

Tento beh vôbec nebol a nie je jednoduchý. Ako každý začínajúci e-shop, aj my sme prešli prekážkami. Ako vytrvalosť robí dobrého bežca, zberateľa drží pri zbierke trpezlivosť.

Veľmi nám pomáhali aj naši zákazníci a podporovatelia ich spätnou väzbou a odporúčaniami, čo všetko by radi v našej ponuke privítali. Vždy sme načúvali a stále načúvame potrebám našich klientov a tomu prispôsobujeme naše služby, lebo vieme, aký dôležitý je pre vás tento koníček.

Po niekoľkých rokoch sme sa vypracovali na najväčší slovenský internetový obchod s najširším sortimentom zameraným na zberateľstvo. Neustále zdokonaľujeme e-shop aby sa vám rýchlo a pohodlne nakupovalo. Svojim sortimentom uspokojíme potreby ako začínajúcich tak aj skúsenejších zberateľov.

Nunofi.sk – miesto, ktoré spája zberateľov

Chceme aby Nunofi.sk nebol iba obchod kde výhodne nakúpite ale aby to bolo miesto, ktoré spája zberateľov. Prinášame vám preto novinky zo sveta zberateľstva, zabávame Vás na našej Facebookovej stránke a všetkým odberateľom našich newslettrov pravidelne ponúkame aktuality a zaujímavé produkty o ktorých sa vždy dozvedia ako prví. Potrebujete predať niečo zo svojej zbierky? Využite našu bezplatnú burzu.

Teilhard De Chardin mal pravdu. Človek naozaj neprestane hľadať možnosti ak je poháňaný vášnivým záujmom. Tým našim spoločným je zberateľstvo. Koníček, ktorý stojí za stovky strávených hodín, aj za trochu investícii pretože je to vášeň s ktorou sme sa narodili a bude nás navždy poháňať.

Teší nás, že Nunofi patrí do sveta zberateľov.

 

Sme zmluvný partner

Sme zmluvní partner Leuchtturm, Mincovňa Kremnica, Národná banka Slovenska

Nájdete nás na Facebooku