Výhody registrácie

Nakupovať v našom obchode môžete bez registrácie ale aj ako registrovaný zákazník. Na prvý pohľad v tom veľký rozdiel nie je. Ale len na prvý. Výhod pre registrovaných zákazníkov máme viac ako dosť.

Bonus Club nunofi

Už pri objednávke v hodnote 1 Eur začínate ako registrovaný zákazník zbierať bonusové body. Tie si môžete vymeniť za darček podľa vlastného výberu alebo ich premeniť na zľavový kupón. Členstvo v Bonus Clube je bezplatné a prináša Vám iba výhody.

Jednoduchší a pohodlnejší nákup

Ako registrovaný zákazník nemusíte pri každej objednávke zdĺhavo vyplňovať kontaktné údaje. Náš e-shop všetko vyplní za vás. Vy sa pohodlne venujte výberu z našej ponuky.

Novinky na váš email

Chcete vedieť o novinkách zo sveta zberateľstva alebo akciových ponukách ako prvý? Prihláste sa na odber noviniek. Stačí pri registrácii zaškrtnúť políčko na ich zasielanie a už vám neunikne jediná zberateľská novinka, alebo špeciálna akcia určená výhradne pre vás.

Zľavy a špeciálne akcie len pre registrovaných

Dni s poštovným zdarma, výnimočné zákaznícke zľavy, zľavové kupóny na nákup zberateľských potrieb a ďalšie špeciálne akcie určené výhradne pre registrovaných zákazníkov, ktorí zároveň odoberajú novinky e-mailom.

Bezplatná burza

Nunofi je miestom, ktoré spája zberateľov. A tí potrebujú občas niečo predať alebo kúpiť. Bezplatne a z prvej ruky na burze Nunofi. Využite túto možnosť.

Buďte tam, kde sa niečo deje

Staňte sa našim fanúšikom na Facebooku a zažite súťaže o super ceny, najnovšie perličky zo sveta zberateľstva a komentáre ostatných zberateľov. Kliknite na www.facebook.com/nunofi

Video - ako sa registrovať na Nunofi.sk

Nájdete nás na Facebooku